Om Mig

Hvem er Frk. Kram?


Jeg hedder Lene og jeg fik ideen til at starte Frk. Kram, da jeg så en video på TikTok med en fyr der løber op til en kvinde og siger "Din bil er flot. Hvad laver du til daglig?" Hun svarer at hun krammer folk og er cuddle specialist, og det syntes jeg simpelthen var så godt og rart, at det ville jeg også. 


Jeg ved at jeg kan gøre en forskel for mange mennesker der går og lider af "hudsult". Det kan ramme os allesammen. Selv har jeg været solo (selvvalgt single) i mange år, og selv med et stabilt netværk og nære venner, kender jeg absolut til det hul der kan være i dagligdagen, hvis jeg ikke får nok omsorg og berøring. Derfor vil jeg gerne bruge min tid sammen med dig. 


Jeg er rolig af natur og har efter sigende en særlig healende udstråling af varme, omsorg og kærlighed, som jeg er ved at lære at håndtere endnu mere effektivt ved hjælp af reiki healing.

Jeg håber på at kunne bringe en masse glæde til dit liv, både med mine kram, terapitimer og som ledsager.


Hjorten er mit logo, fordi den altid har haft en plads i mit hjem, selv inden jeg selv var klar over det.  Den symboliserer balancen mellem selvtillid og taknemmelighed. Hjorten skaber med det hjerteformede gevir derfor det perfekte logo til mig, Frk. Kram.